Hirdetés

A Furiosa: Történet a Mad Maxből új trailere az akcióra koncentrál

|

Elég volt a maszatolásból: a jegyárusítást hirdető előzetes a film legpörgősebb jeleneteiből merít.

Hirdetés

A nyári szezont erős nyitással indítjuk: a Furiosa: Történet a Mad Maxből nagyon szórakoztató produkciónak ígérkezik, amiért úgy tűnik, tényleg majd beülni a mozitermekbe. A 2015-ös Mad Max - A harag útjának előzményét már most hatalmas lelkesedés övezi, és egyre többen foglalják le jegyeiket a május végi premierre.

A jegyárusítás indulását hirdeti a legfrissebb trailer is, ami mély történetmesélés és lassú dráma helyett brutális és kegyetlen mészárlást ígér Chris Hemsworth-szel és Anya Taylor-Joyjal a főszerepben.

Hirdetés

Furiosa karakterének előzménytörténete 15 évvel A harag útja előtt kezdődik, így Charlize Theron helyett Anya Taylor-Joy kapta a szerepet. Ez teljesen az ő sztorija lesz, és Max csak egy rövid cameo erejéig fog felbukkanni a film során.

A trailer mindenkit arra szólít fel, hogy foglalja le jegyét a hamarosan esedékes premierre. Ami minket itt Magyarországon illet, ez a dátum május 23-án lesz esedékes. Kíváncsiak leszünk rá, hogy az első vetítések napjaiban a Furiosa mennyire fogja letaposni a mozik felhozatalának maradékát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)