Hirdetés

A Justice League Snyder-féle verziójában egy régi rajongói elmélet is beigazolódik majd

|

Egy klasszikus karakter teljes harci díszben fog felbukkanni a képernyőkön.

Hirdetés

Aki szeretne annyi meglepetést meghagyni a Zack Snyder's Justice League premierjére, amennyit csak lehet, az most forduljon el, mert leleplezünk egy felbukkanó karaktert. Akik maradtak, azok azért vannak még itt mert jó eséllyel egyébként is sejtették Harry Lennix Swanwick tábornokának valódi kilétét.

Egy ideje már beszédtéma volt a DCEU rajongói között, hogy a sztoikus katonai vezető valójában nem más, mint a Martian Manhunter, J'onn J'onzz.

Hirdetés

A Collider jelentése szerint maga Harry Lennix erősítette meg, hogy a Martian teljes harci díszben fog felbukkanni a rendezői változatban. J'onn J'onzz feltűnése mindig is tervben volt Az Igazság Ligájában, de amikor Joss Whedon átvette a gyeplőt, akkor kukázták az egész sztoriszálat. Most azonban bőven lesz idő előhúzni a klasszikus karaktert a szuperhősös kalapból.

"Nagyon király lesz ott lenni Batmannel, Supermannel és a haverokkal. Úgy érzem magam, mint egy gyerek az édességboltban."

Snyder még nem mutatott semmilyen hivatalos képanyagot a Martianról, de tekintettel arra, hogy a Justice League elvileg már márciusban fenn lesz az HBO Maxen, nem is számítunk semmilyen nagy bemutatóra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)