Hirdetés

A náci katona és a vak francia lány meghódította a magyar nézőket a Netflixen

|

Újra átalakult a legnépszerűbb Netflix műsorok magyar toplistája, Anthony Doerr Pulitzer-díjas regényének adaptációja követelte a trónt magának.

Hirdetés

A Stranger Things egyik legfontosabb agyaként ismert Shawn Levy rendezésében készült Netflixre A láthatatlan fény című minisorozat, Aria Mia Loberti, Louis Hofmann, Mark Ruffalo és Hugh Laurie főszereplésével, amely láthatóan pillanatok alatt magával ragadta a magyar Netflix-nézőket, és az első helyre került a népszerűségi listán.

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak a nézőknek egyelőre bejön, a kritikusok viszont alaposan lehúzták (és a Netflix minőségi törekvéseit ismerve talán nem is biztos, hogy alaptalanok a negatív hangok), de erről mindenki döntsön maga, az biztos, hogy a regény miatt legalább egy próbát megér, ide kattintva el is tudod kezdeni nézni.

Hirdetés

A magyar Netflix toplista jelen pillanatban így néz ki:

  1. A láthatatlan fény
  2. A szabó
  3. Testek
  4. Unikornis akadémia
  5. Élet a bolygónkon
  6. Beckham (erről a Bronson írt egy elég jó kritikát, érdemes elolvasni)
  7. Lupin
  8. A kékszemű szamuráj
  9. Az Usher-ház bukása
  10. A hit misztériumai

Te mit nézel éppen Netflixen? Van olyan cím, amit ajánlanál másoknak is?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)