Hirdetés

Hivatalos: a Netflix helyett a moziban láthatjuk majd az új He-Man filmet, és utána is elkerüli a legnagyobb streamingplatformot

|

Premierdátumot kapott az élőszereplős produkció, amit az Űrdongó rendezője vesz kezelésbe az Amazon MGM Studios megbízásából.

Hirdetés

Az elmúlt 20 évben többen is megpróbálkoztak a Mark Taylor által megálmodott karakter filmre vitelével, de ahogy beletört a Warner Bros. és a Sony bicskája, úgy vallott kudarcot az akciófilmekre szakosodott John Woo is. Legutóbb a Netflix futott neki a projektnek, már a főszereplőt is kiválasztották, de végül ebből sem lett semmi, a piacvezető streamingplatform beérte animációs feldolgozásokkal.

Mindez azt jelenti, hogy a mai napig a Dolp Lundgrennel és Frank Langellával forgatott He-Man - A világ ura az egyetlen élőszereplős film, amely a Mattel őrülten sikeres akciófiguráira épül. Egy friss fejlemény azonban arra utal, hogy ez nem marad így az idők végezetéig, mi több, úgy durván két év múlva már jegyet is válthatunk a következő He-Man mozifilmre.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint az Amazon MGM Studios kitűzte a premierdátumot, így ha nem jön közbe semmi, akkor 2026. június 5-én Adam hercegből mintegy varázsütésre az univerzum legkiválóbb harcosa válik, az emberfeletti erővel rendelkező He-Man. A rendezői székben Travis Knight foglal majd helyet, aki a Kubo és a varázshurok, valamint az Űrdongó direktoraként szerzett magának hírnevet, míg a forgatókönyvet Chris butler, a ParaNorman és A hiányzó láncszem írója jegyzi.

1987-es elődjéhez hasonlóan a Masters of the Universe (a magyar címét még nem ismerjük) cselekménye részben a Földön játszódik majd. Itt zuhan le ugyanis a tízéves Adam herceg űrhajója, aki a baleset következtében elszakad mágikus kardjától, az egyetlen kapocstól, amely összeköti otthonával, Eterniával. Két évtizeddel később, immáron felnőttként sikerül rábukkannia a pengére, amely visszarepíti a saját bolygójára, hogy megvédhesse azt Skeletor erőitől. Mielőtt azonban legyőzhetné ellenfelét, még meg kell ismernie a múltját övező titkokat, és He-Manné, az univerzum legerősebb emberévé kell válnia - összegez a szinopszis.

Ha ezúttal tényleg sikerül tető alá hozni a produkciót, akkor onnantól már csak idő kérdése, hogy kikössön valamelyik streamingplatformon miután lefutotta a kötelező köröket a moziban, és szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy nem a Netflix, a Disney+, a Max, az Apple TV+, a SkyShowtime, vagy valamelyik másik szolgáltatás lesz az otthona, amikor az Amazonnak ott a sajátja, a Prime Video.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)