Hirdetés

A Stranger Things egyik sztárja horrorfilmmel folytatja

|

A Relapse rendezője egy olyan író lesz, akinek a munkáit több filmben is feldolgozták már.

Hirdetés

Joseph Quinn korábban sem volt újonc a filmiparban, hiszen felbukkant többek között a Trónok harcában, A nyomorultakban, a Nagy Katalinban és a C.B. Strike-ban, valamint olyan filmekben is láthattuk, mint az Overlord, de az igazi ismeretséget a Netflix sikersorozata, a Stranger Things hozta meg számára, amelyben Eddie Munsont alakítva sokak szívébe lopta be magát - és sokat tett azért is, hogy többen fedezzék fel maguknak a Metallicát (utána még a banda tagjaival is találkozott). 

Quinn-t idén két nagyszabású produkcióban is láthatjuk (a Hang nélkül: Első napban és a Gladiátor 2-ben), de van egy harmadik betervezett projektje is, ami még talán ezeknél is különlegesebb lesz.

A Variety jelentése szerint ugyanis Joseph Quinn lesz a főszereplője Bret Easton Ellis első rendezésének, a Relapse című "elemelkedett horrorfilmnek". Easton Ellis eddig elsősorban íróként tevékenykedett, és olyan filmek születtek a műveiből, mint az Amerikai pszichó vagy A vonzás szabályai, de készített forgatókönyveket és rendezett kisfilmeket, valamint sorozatepizódokat is. Nagyjátékfilmet viszont még nem dirigált, a Relapse lesz az első.

Hirdetés

Ebben Quinn egy Matt Cullen nevű férfit formál meg, aki elvonóra megy, miután egy drogos partin szemtanúja volt egy szörnyű halálesetnek. Azonban miután Matt kijelentkezik, a dolgok még rosszabbra fordulnak. Az instabil személyisége és a közösségi média tolakodása miatt a paranoiája egyre nő, ami összekuszálja a rehabilitációs programját. Végül egy szörny - amely állítólag tinédzser kora óta kísérti őt - felfedi magát, a terapeutája pedig megpróbál segíteni, mivel meg van győződve róla, hogy a rém valójában csak Matt fejében létezik. 

Ellis szerint a '70-es évek ikonikus horrorfilmjein nőtt fel, Stephen King előtt tisztelegve írta meg a Holdpark című horrorregényét, így evidens volt, hogy egy horror legyen a rendezői debütálása, amely szavai szerint "közvetlen és hatásos" lesz. Egyelőre nem tudni, hogy mikor számíthatunk rá. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)