Hirdetés

A Vaják sorozat Cirije szerint túl keményen bánnak a rajongók Liam Hemsworth-szel

|

Freya Allan kiáll színésztársa mellett, mondván adjunk neki egy esélyt.

Hirdetés

Akik arra gondoltak Henry Cavill távozásával és Liam Hemsworth érkezésével, hogy a Vaják sorozat napjai meg vannak számlálva, azok jól kalkuláltak: a Netflix nemrég bejelentette, hogy az ötödik évaddal véget ér a széria, vagyis két szezonon keresztül nézhetjük majd Chris Hemsworth öccsét Ríviai Geraltként. A rajongók érthető módon fel voltak háborodva Cavill lecserélésén, és az indulatok azóta sem szelídültek, amin a bizonytalanság sem sokat segít, hiszen bár egyszerre forog a negyedik és ötödik évad, a vállalat továbbra sem mutatta meg, hogyan fest Hemsworth a Fehér Farkasként.

Geralton kívül viszont minden más karaktert ugyanaz fogja játszani, aki eddig, beleértve a széria főszereplőjévé előlépett Cirit alakító Freya Allant is, aki most éppen új filmjét, A majmok bolygója: A birodalmat népszerűsíti, de közben elmondta a véleményét Hemsworth castingjáról is. 

Hirdetés

Allan a Collidernek adott interjújában beszélt róla, hogy sajnálja Liam Hemsworthöt, mivel a helyzete nem éppen ideális, a Vaják rajongótábora pedig eléggé ellenséges tud lenni: 

"Nem akarok a nevében beszélni, de az alapján, amit tudok, úgy érzem, hogy tényleg meg akarja próbálni szívvel hozni [a szerepet]. Sokat edzett miatta és izgatottan várom, hogy mire jut. Ő egy nagyon kedves srác, remélem, hogy az emberek adnak neki egy esélyt."

Miközben arra várunk, hogy Hemsworth megmutassa magát Geraltként (a fizikumát már felfedte), a Netflix az elmúlt hetekben bejelentett több színészt is a produkcióhoz, akik közül egyesek legalább annyira kivágták a biztosítékot a rajongóknál, mint Liam: azzal például nem voltak kibékülve, hogy Laurence Fishburne játssza a The Witcher 3: Wild Huntból is ismert Regist, a vámpírt, de Danny Woodburnt se tudta mindenki elképzelni Zoltan Chivayként

Ti adni fogtok egy esélyt Liam Hemsworth Ríviai Geraltjának?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)