Hirdetés

Alan Ritchson elárulta, hogy meddig játssza még Jack Reachert

|

A színész azt is kifejtette, hogy mennyire szeretné, ha Batman bőrébe bújhatna.

Hirdetés

Alan Ritchson nem ma kezdte el építgetni filmes karrierjét, már a Frasier - A dumagép sorozatban felbukkant 1999-ben (aztán ő adta a Beowulf: The Game videojáték főszereplőjének karaktermodelljét), majd cameózott a CSI: Miamiban és a 90210-ben, illetve pár epizód erejéig szerepelt a Smallville-ben Aquamanként, a Blue Mountain State-ben pedig 39 részen át játszott.

Később felbukkant a Hawaii Five-O-ban, Az éhezők viadala: Futótűzben, a Tini nindzsa teknőcökben, a Fekete tükörben, a Brooklyn 99-ben és a Titánok sorozatban is, de az igazi áttörést a Reacher sorozat hozta meg számára, amelynek már a harmadik évadát forgatják, és durvának ígérkezik. A sorozat Lee Child regényfolyamán alapul, amely számos könyvet foglal magába, szóval alapanyag bőven akad, így már csak az a kérdés, hogy ha továbbra is sikeres marad a széria, és az Amazon Prime Video zöld utat ad a folytatásoknak, akkor Ritchson meddig hajlandó eljátszani a karaktert.

Hirdetés

Az Amazon és az MGM Studios feje, Jennifer Salke a The Hollywood Reporternek nyilatkozva árulta el, hogy még nagyon-nagyon-nagyon hosszú ideig számolnak Ritchsonnal, amelyhez a színész hozzátette, hogy amíg rajta múlik, addig nem kell elbúcsúznunk Reachertől: 

"Tartozom a közönségnek azzal, hogy annyi könyvadaptációt készítek, ameddig csak a testem bírja, és tartozom ezzel azoknak az embereknek is, akik belém vetették a bizalmukat, amikor hatalmas kockázatot jelentettem számukra. Ők adtak nekem igazi karriert."

Ez alapján tehát amíg Alan Ritchson bírja fizikailag, addig számíthatunk a visszatérésére, és a színész idén tölti csak be a 42. születésnapját, szóval még jó néhány évig tud olyan kondiban maradni, amelyet Reacher tekintélyt parancsoló fizikuma igényel. És nem Jack Reacher az egyetlen szikár figura, akit örömmel játszana el a jövőben is. Számos alkalommal kifejtette már, hogy mennyire szívesen öltené magára Batman jelmezét, és ezt a THR interjújában is megismételte:

"Szívesen eljátszanám Batmant. Tessék, kimondtam, oké? A háztetőkről fogom kiabálni: »Bruce Wayne akarok lenni!«. A következő a helyzet Batmannel. Tudod, mi a szuperereje? Az intelligenciája. Ő a legokosabb szuperhős, aki létezik. Leleményes, és mindenféle kütyüje van, de szuper okos. Én is ilyen fickó akarok lenni. És, hogy legyen egy barlangom, hiperautókkal, sportautókkal és király motorokkal."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)