Hirdetés

Áll a bál Dwayne Johson miatt: nem csak késik, ennél durvább dolgai is vannak

|

A Szikla a pontosságáról híresült el, de a legújabb jelentések szerint ez nem vonatkozik az új filmjére, amelynek költségvetése durván megnőtt miatta.

Hirdetés

Filmes berkekben az terjedt el Dwayne "The Rock" Johnsonról, hogy nagyon komolyan veszi a munkát, kínosan ügyel arra, hogy mindig időben ott legyen kezdésre, és nem szereti, ha a kollégái nem tartják tiszteletben mások idejét - többek között ezért is rúghatta össze a port Vin Diesellel. 

A Szikla egyik új filmje a Red One címet viseli, egy karácsonyi akciózás lesz Chris Evansszel és J.K. Simonsszal, ennek forgatása során pedig a TheWrap belsős és a színészhez közeli forrásokra hivatkozó jelentése szerint maga Johnson volt az, aki komoly nehézségeket okozott azzal, hogy rengeteget késett: állítólag annyit, hogy a film költségvetése legalább 50 millió dollárral megnőtt. 

Hirdetés

A bennfentesek elmondása alapján a Szikla átlagosan egy órát szokott késni, de olykor előfordult, hogy akár nyolc órával később bukkant fel a forgatáson, ami miatt a stábnak nélküle kellett dolgoznia. Volt azonban egy még ennél is durvább szokása, ami megdöbbentette a körülötte lévőket: ha távol volt a lakókocsijától, akkor nem ment nyilvános mosdóba, hanem annak érdekében, hogy időt spóroljon, Voss vizes palackokba könnyített magán, és a csapata egy tagjának vagy egy asszisztensnek kellett kidobnia azt. A sztorit megszellőztető egyik bennfentes úgy fogalmazott, hogy "ez egy kibaszott katasztrófa volt", míg egy másik azt mondta, hogy "Dwayne nem igazán zavartatta magát". 

Az információk két, a produkcióhoz közeli forrás, és egy, Johnson produkciós cégéhez (Seven Buck Productions) közel álló munkatárstól származnak, a jelentés szerint a Red One költségvetése így több mint 250 millióra duzzadt, részben a Szikla miatt. A TheWrap megjegyzi, hogy Johnson időbeosztási problémái nem merültek ki a forgatással, a WrestleMania 40 főmérkőzésről három órát késett, a WWE World rajongói találkozó esetében pedig két órát kellett várniuk rá a jelenlévőknek. 

Az Amazon MGM szóvivője a honlapnak küldött nyilatkozatában tagadta a Johnson elleni vádakat:

"Dwayne Johnson és a Seven Bucks elképesztő partnerek voltak a Red One elkészítésében - egy olyan filmében, amelyet a közönség minden korosztálya imádni fog az ünnepi szezonban. A tesztvetítés nagyon erős volt - a CinemaCon reakciója önmagáért beszél -, és Dwayne folyamatos munkája és támogatása nélkül nem tudtuk volna megcsinálni. Minden olyan beszámoló, amely azt sugallja, hogy úgy jutottunk idáig, hogy hét-nyolc órát késett a forgatásról, nevetséges és hamis."

A Red One a jelenlegi tervek szerint november 14-én kerül a hazai mozikba. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)