Hirdetés

Eldőlt: a Gen V 2. évadában nem adják új színésznek a nemrég elhunyt főszereplő karakterét

|

Teljesen átalakul a Gen V második évadának története, szó sem lehet arról, hogy újracastingolják ezt a szerepet.

Hirdetés

Márciusban tragikus hirtelenséggel, mindössze 27 évesen elhunyt Chance Perdomo, a Gen V (V generáció) és a Sabrina színésze. Halála után egyből kiderült, hogy Gen V második évadának forgatása, az alkotóknak idő kellett, hogy kitalálják, hogyan folyhatnak tovább a munkálatok a történtek fényében, most pedig megérkezett a hivatalos döntés.

Ennek értelmében pedig nem fogják Perdomo újracastingolni, nem adják új színésznek Andre Anderson karakterét. 

Hirdetés

Az alkotók Twitter/X-en publikáltak egy közleményt, mely szerint az egész csapat eltökélt abban, hogy megtalálják a legjobb módot Perdomo emlékének tiszteletben tartására, és semmiképp sem fognak új színészt keresni a szerepére, mivel véleményük szerint senki sem tudná őt pótolni. A gyártás május folyamán elkezdődik, a második évad történetét pedig teljesen újraírták. 

A Gen V első évadáról készült kritikánkat alább tudjátok megnézni, vagy akár el is olvashatjátok.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)