Hirdetés

Film készül Sylvester Stallone életének egy meghatározó részéről

|

Az életrajzi alkotás középpontjában Rocky áll, és már meg is van a rendező hozzá.

Hirdetés

Napjaink egyik veterán akciósztárjával, Sylvester Stallone életével több produkció is foglalkozott mostanság: a Netflixre készült Sly című dokumentumfilmben a színész elmeséli, hogyan lett kvázi senkiből hollywoodi legenda, míg a SkyShowtime-on látható A Stallone családban a magánéletébe és a kulisszák mögé pillanthatunk be, persze ebből sem maradhattak ki a sztorizgatások. 

Van azonban egy olyan időszak Stallone életében, ami filmre kívánkozik, és készül is belőle életrajzi alkotás: arról van szó, amikor nagyot álmodva megírta a Rocky forgatókönyvét, és igyekezett stúdiót találni, aki beáll a projekt mögé, viszont volt egy kikötése, amellyel megnehezítette a saját dolgát. 

Hirdetés

Stallone a '80-as és '90-es évek egyik legnagyobb akciósztárjává avanzsált Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis mellett, pedig nem volt könnyű dolga: úgy született, hogy arcának bal oldala részlegesen lebénult, ami később a védjegyévé vált, eleinte viszont megnehezítette, hogy befusson. Kezdetben számos meghallgatáson vett részt, de csak alkalmi szerepeket kapott, így kénytelen volt egy pornófilmben dolgozni. Sly emellett forgatókönyveket is írt, az egyik egy philadelphiai bokszoló életéről szólt, ez volt a Rocky, amelyre felfigyeltek a producerek, viszont Stallone csakis akkor volt hajlandó eladni az ötletet, ha ő játszhatja a főszerepet. 

A többi - ahogy mondani szokták - már történelem, az I Play Rocky című projekt pedig ezt az időszakot, egy csillag születését mutatja be, és már meg is van, hogy ki rendezi: az a Peter Farrelly, aki a Zöld könyv: Útmutató az élethez című filmjével két Oscar-díjat nyert (legjobb film, legjobb eredeti forgatókönyv), emellett olyan filmeket jegyez, mint a Dumb és Dumber, a Keresd a nőt!, az Én és én meg az Irén, a Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja és legutóbb a Ricky Stanicky. 

A forgatókönyvet Peter Gamble (Trenches) írja, a produceri feladatokat Christian Baha (Hibátlan előadás) és Toby Emmerich (Barbie, Elvis) vállalták, a főszereplőt viszont még nem találták meg. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)