Hirdetés

Gondoltad volna, hogy egy nap a Darth Jar Jar mém életre kel majd?

|

A teljes galaxis a feje tetejére áll a LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy című animációs filmben.

Hirdetés

Egy ideje már borítékolható, hogy évente új LEGO Star Wars mesék érkeznek a Disney+-ra, ilyen volt anno az Ünnepi különkiadás, az Ijesztő mesék, vagy a Nyári vakáció. És ilyen lesz a következő felvonás, a LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy is, melyben az egész kockásított Csillagok háborúja világ összekuszálódik. 

Ahogy az az alábbi előzetesben is látható, valamilyen okból teljesen összekeverednek a galaxist alkotó LEGO-elemek, ennek eredményeként pedig olyan furcsa kreációk jönnek létre, mint a köztársasági lépegetők, az ewok fejvadászok,

vagy épp Darth Jar Jar.

Bizony, a korábban egyszerű mémként megszületett Darth Jar Jar most tényleg bekerül egy Star Wars produkcióba. Darth Jar Jar eredetileg a Robot Chicken: Star Wars Episode III című műsorban bukkant fel, de később abszolút saját életre kelt a karakter, saját subredditje van, és hatalmas rajongótáborra tett szert az évek során.

Hirdetés

Így néz ki majd az új LEGO Star Wars mesében: 

A LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy 2024. szeptember 13-án fog megérkezni a Disney+-ra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)