Hirdetés

Ha a Bethesdán múlik, egyvalamit sosem lép meg a Fallout

|

A Bethesda kulcsembere, Todd Howard mereven elzárkózik egy olyan újítás elől, amire még sosem volt példa a franchise történetében.

Hirdetés

A Fallout sorozat népszerűségéhez nem férhet kétség: a statisztikák szerint csak egyetlen sorozata van az Amazonnak, amit többen láttak a Bethesda posztapokaliptikus szériájának adaptációjánál, és az is megerősítést nyert, hogy a franchise-nak nem csak az Egyesült Államokban van rengeteg rajongója, hanem más országokban is, mivel a nézők 60 százalékát a nemzetközi közönség teszi ki. 

Ebből fakadóan nem meglepő a felvetés, hogy a következő szezonok során (a második évad már zöld utat is kapott az Amazontól) meglátogathatunk-e más lepusztult régiókat is, elvégre rengeteg menedék épült és hatalmas a Fallout univerzum, lenne lehetőség a bővítésére.

Hirdetés

A The Kinda Funny Podcast egyik legutóbbi epizódjának vendége Todd Howard volt, aki a Bethesda több franchise-áról beszélt: természetesen szóba került a Fallout is, és megkapta azt a kérdést, hogy a Fallout valaha is elhagyja-e az Egyesült Államok határait, és esetleg látogatást tesznek-e vele Kanadában, az Egyesült Királyságban, vagy máshol, ugyanis ez még nem történt meg azóta, hogy a széria 1997-ben elrajtolt. Ha Howardon múlik, akkor nem is fog: 

"Az én véleményem az, hogy a Fallout trükk egy része az amerikai naivitáson alapul. Nem baj, ha elismerjük, hogy léteznek más területek is, de a terveink szerint túlnyomórészt az Egyesült Államokban maradunk. Nem érzem szükségét, hogy kifejtsem... Nem baj, ha rejtélyesek vagyunk vagy kérdéseket hagyunk megválaszolatlanul, hogy "mi történik Európában, mi történik itt, mi történik ott". A legrosszabb dolog, amit titokzatos vidékekkel tehetsz, ha megszünteted az azokat övező rejtélyt."

Howard egyébként nemcsak erről mesélt az említett műsorban, hanem több formálódó projektre is utalgatott, ami alapján hamarabb itt lehet a következő Fallout-játék, mint gondoltuk. 

Ti mit gondoltok Howard szavairól? Megnéznétek egy európai vagy akár magyar Falloutot?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)