Hirdetés

Hamarosan bárki megszállhat Charles Xavier főhadiszállásán és Carl Fredricksen lufis házában is

|

Most az X-Men és Pixar rajongóit veszi célba a Disney-vel együttműködő Airbnb.

Hirdetés

Valószínűleg közületek is sokan vették már igénybe az Airbnb szolgáltatását, és szálltatok meg valahol utazásaitok során, viszont aki szeretné, az cifrázhatja is az élményt azzal, hogy olyan filmes helyszíneket bérel ki, mint a Reszkessetek, betörők! McCallister háza, A hobbit-film díszletének használt új-zélandi házikó, Shrek mocsárkuckója, vagy éppen Barbie rózsaszín otthona.

Remek hír a filmkedvelő utazóknak, hogy az Airbnb most a Disney-vel egyezett meg, aminek keretében két, a vállalat brandjeihez tartozó helyszín is bekerült a felhozatalba. Az egyikre a Marvel-rajongók fognak ugrani, míg a másik a Pixar-tábor érzelmeit csalogatja elő. 

Hirdetés

Az Airbnb legújabb eseményén jelentette be, hogy egy, a New York-i New Castle-ben található kastélyt sikerült úgy átalakítaniuk, hogy az Charles Xavier híres mutánsiskolájára hasonlítson, amely most különösen aktuális, hiszen a Disney+-on fut a kiváló X-Men '97 animációs sorozat, amelyben ugyancsak fontos szerepe van a csapat bázisának. Ez szolgált inspirációs forrásként. 

Az X-Mansion bérlői profi kaszkadőrökkel tréningezhetnek a War Roomban, felpróbálhatják a Cerebróhoz tartozó sisakot, különféle löttyöket kotyvaszthatnak a laboratóriumban, újraalkothatják Rozsomák fotós mémjét, és átvehetik az intézet diplomáját X professzor dolgozószobájában. Az autentikus élmény érdekében minden kelléket kézzel festettek, így a látogatók egy 2D-s animációs világban érezhetik magukat, és a Microsofttal is együttműködtek, hogy a 30 éves operációs rendszereit újrahasznosítva működő boomboxokat kapjanak. Kaptunk ízelítőt is a végeredményből:

Ami pedig a Pixar-rajongókat illeti, nekik is készül valami különlegessel az Airbnb. Az új-mexikói Abiquiuban húzták fel a semmiből a 2009-es Fel! című animációs remek főhősének házát. Tudjátok,  Carl Fredricksen otthonáról van szó, ahol a feleségével élt, aztán minden megváltozik, és nem csak Carlban, a házon is: temérdek lufi kerül rá színpompás képet festve, az Airbnb pedig ezt másolta le részletesen, beleértve a színpalettát, a kellékeket (amiket kézzel festettek), mindent. A kecó különlegességét az adja, hogy egy daruhoz csatlakozik, amely 15 méter magasba emeli az egészet. 

Az X-Mansion egy éjszakára jelenleg 97 dollárba, azaz 35 258 forintba kerül vendégenként (nyolcan alhatnak négy hálószobában, két és fél fürdőszoba van), a Fel!-ház pedig május 14-ig ingyen foglalható

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)