Hirdetés

James Gunn elmondta, mi lesz Wonder Woman sorsa a DC-filmekben

|

Alakulgatnak a tervek, és a DC filmes divíziójának feje igyekszik tényekkel szolgálni.

Hirdetés

Az már biztos, hogy Henry Cavill nem lesz újra Superman, hiába cameózott a közelmúltban, de még mindig sok minden ködös a James Gunn és Peter Safran vezetésével felépülő új DC filmes univerzum kapcsán. A rendező és társa igyekeznek nyilatkozatokkal megnyugtatni a rajongókat, és az is biztos már, hogy január folyamán bejelentik a közelgő, a következő 8-10 évben érkező filmek egy részét. 

Twitteren egy aggódó rajongónak válaszolva Gunn külön kitért Wonder Woman sorsára, reagálva arra, hogy a Variety beszámolója alapján az első három évben nem terveznek foglalkozni a karakterrel. 

Hirdetés

"Itt és most cáfolom ezt (csak mert egyáltalán nem igaz)." - hangzott a rövid üzenet. Ez még nem jelenti azt, hogy Gal Gadot is visszatér, lehet, hogy mást láthatunk a szerepben, és a kezdetektől építik fel a karaktert. Elvégre a Wonder Woman 3-at törölték.

Egyelőre ennyit tudunk. A DCU egyébként filmek mellett sorozatokból és animációs produktumokból épül fel, illetve biztos, hogy lesz egy új Superman film is. A Shazam! Az istenek haragja még nem képezi az új felhozatal részét, ez változatlanul mozikba kerül márciusban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)