Hirdetés

Jeremy Renner csúcsformában, nyáron jön is a Kingstown polgármestere 3. évad, itt az első előzetes

|

A színész és a Kingstown polgármestere című sorozat rajongói is boldogok lesznek most.

Hirdetés

Azt már korábban is megírtuk, hogy Jeremy Renner szerencsésen felgyógyult balesete után, így gond nélkül zajlottak le a Kingstown polgármestere harmadik évadának forgatási munkálatai. Hihetetlen gyorsasággal és akaraterővel küzdötte vissza magát munkaképes formájába a színész, és már év elején azt nyilatkozta, hogy kész akár az MCU-ba is visszatérni.

Most azonban Mike McClusky karakterén a hangsúly, akinek az orosz maffiával kell összemérnie erejét az unalmasnak nem nevezhető Kingstown polgármestere 3. évadában, melyhez befutott az első kedvcsináló trailer is. Ebből kiderül az is, hogy a premier június 2-án várható a tengeren túlon, nálunk feltehetően a SkyShowtime hozza majd képernyőre Renner visszatérését, de azt még nem tudni, mikor kerülhet sor erre.

Hirdetés

Addig is marad nekünk a feszütlnek és pörgősnek ígérkező 3. évad teasere, amit itt már meg is nézhet a nagyérdemű:

Nektek hogy tetszik? Követitek a Kingstown polgármestere sorozatot?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)