Hirdetés

Kiderült, hogy ki fogja játszani a fiatal Zámbó Jimmyt a róla készülő sorozatban

|

Az idősebb változatot Nagy Ervin keltheti életre.

Hirdetés

Tavaly novemberben jelentette be az RTL Klub, hogy készít egy 10 epizódosra tervezett sorozatot A király címmel, amely Zámbó Jimmy életét és pályafutását eleveníti fel. Mint később kiderült, a magyar popszakma egyik legsikeresebb alakjának a bőrébe Nagy Ervin fog bújni, aki számos színdarabban bizonyította tehetségét. A színészt továbbá olyan filmekben láthatta a közönség, mint a Kincsem és a Drakulics elvtárs, de szerepelt Terápia és A tanár sorozatokban is. 

Hirdetés

Ám nem Nagy Ervin lesz az egyetlen, aki eljátszhatja a sorozatban Zámbó Jimmyt. Az RTL.hu információi alapján az énekes fiatalkori változatát Olasz Renátó alakítja majd, akit a nézők elsősorban az Aranyélet című HBO-szériából ismerhetnek. Renátó nyilatkozott is a projekttel kapcsolatban:

"Számomra ez azért érdekes, mert ez egy olyan korszak az ő életében, amelyről nincsenek archív felvételek, olyan korszak, amit a közönség nem ismer. Mielőtt elolvastam a forgatókönyvet, az volt a prekoncepcióm, hogy az RTL-nek az volt a szándéka, hogy csináljanak valamiféle múltidézést, aranyoskodást Jimmy életéről. Aztán ahogy elkezdtem olvasni, folyamatosan döbbentem rá arra, hogy ez a sorozat nagyon nem erről fog szólni, hanem olyan dolgokat fogunk megtudni az életéről, amiket eddig nem. Rengeteg csavar van benne, nagyon izgalmas a történet, jól megírtak és komplexek a karakterek, az egésznek van egy nagyon jó íve, drámája, erős humora is van, szóval szerintem meglepő."

A színész elmondta továbbá, miként készült fel a sorozatra: egyrészt azt próbálta elképzelni, hogy egy ilyen megosztó személyiség hogyan alakult azzá, aki lett, másrészt egy zongoratanár segített neki megtanulni, hogyan tud úgy tenni, mintha zenélne. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre nem tudni, hogy az RTL Klub mikor fogja műsorára tűzni a sorozatot. Ti nézni fogjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)