Hirdetés

Megvan, ki lesz az ellenfele a Fantasztikus Négyesnek az új MCU moziban

|

Ezzel meglett a Fantasztikus Négyes film szűkebb stábjának utolsó fontos tagja is.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az új, immár az MCU szerves részét képező Fantasztikus Négyes filmben Pedro Pascal lesz Reed Richards, Vanessa Kirby alakítja Sue Stormot, Ebon Moss-Bachrach Ben Grimmet, avagy a Lényt, Joseph Quinn-nek pedig Johnny Storm szerepe jutott. Kiderült továbbá, hogy a sztoriban egy női Ezüst Utazó fog felbukkanni, akit Julia Garner alakíthat, valamint egy egyelőre még meg nem nevezett szerepben John Malkovich is helyet kapott a stábban.

Most pedig a kirakós utolsó darabkája is a helyére került, a The Hollywood Reporter ugyanis arról számolt be, hogy Ralph Ineson játssza majd el a filmben a Fantasztikus Négyes ősellenségét, a bolygófaló óriást, Galactust. Őt korábban a Harry Potter filmekben, A Zöld Lovagban, A boszorkányban, vagy épp Az első ómenben láthattuk.

Hirdetés

Galactus először 1966-ban, a Fantastic Four képregénysorozat 48. lapszámában bukkant fel, az elkövetkező évtizedekben pedig számtalanszor került szeme a Marvel szuperhőscsapatával. Apavetően nem mélységesen gonosz karakter, viszont csak úgy tud létezni, ha elszívja különböző bolygók életenergiáját. Ezt többször megpróbálta már a Földdel is, de a Fantasztikus Négyesnek és más hősöknek mindig sikerült megakadályozni tervét. Ha viszont úgy hozza a sors, simán szövetségre is lépett a szuperhősökkel, elképzelhető, hogy valami hasonló felvezetést kap majd a mozifilmben is.

Ralph Ineson
Ralph Ineson

Egyébként nem ez lesz Ineson első szerepe az MCU-ban: a 2014-es A galaxis őrzői moziban ugyanis ő alakította az egyik sokadik mellékkaraktert, egy Ravager pilótát. A gamerek számára sem ismeretlen a munkássága, hiszen ő kölcsönözte hangját Cidnek is a Final Fantasy XVI-ban, illetve Charles Vane-nek az Assassin's Creed IV: Black Flagben.

Ti mit szóltok a választáshoz?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)