Hirdetés

Mennyire kell felzárkózni, hogy értsük a Deadpool és Rozsomák eseményeit?

|

Sok minden ér majd össze a következő MCU-s filmben, de mennyire baj, ha lemaradtál valahol a Marvel Studios alkotásaival vagy az X-Men filmekkel? A rendező válaszolt.

Hirdetés

A Deadpool és Rozsomák nem csak azért számít mérföldkőnek, mert ezzel csatlakozik hivatalosan az eddig külön úton járó Deadpool a Marvel Filmes Univerzumhoz. Rozsomák színre lépésével a korábban az egykor független, ma már ugyancsak a Disney-hez tartozó Fox által gondozott X-Men filmek világa is be lesz kötve a fő véráramba, a multiverzumban való kalandozás pedig segíthet elrendezni pár vitás dolgot, és új irányokat kijelölni az MCU számára.

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mennyi házi feladat vár arra, aki úgy akad beülni a Deadpool és Rozsomákra, hogy akár a 2018-as Deadpool 2 óta nem látott egyetlen Marvel vagy X-Men filmet sem. Shawn Levy rendező megnyugtató választ adott.

Hirdetés

"Jó tanuló voltam az iskolában. Felnőttként is megcsinálom a házimat. De nem akarok házi feladatot végezni, mielőtt moziba megyek. Természetesen tisztelettel és hálával gondoltam a rajongói bázisra, melynek tagjai kenik-vágják a mitológiát és ezen karakterek, valamint a világ múltját.  Ugyanakkor nem akartam feltételezni, hogy ez az alap. A film célja a szórakoztatás, nem kötelező felkészülni és kutatást végezni előtte."

Ez megnyugtató, tekintve hogy a Deadpool 2 óta 14 MCU-s filmet és 12 évadnyi sorozatot adtak le, nem beszélve a kánontól egyelőre különálló netflixes és ABC-s szériákról. Lehet, hogy más élményt ad majd azoknak a Deadpool és Rozsomák, akik ötösre vizsgáznának Marvelből, és mást a filmeket, sorozatokat és világokat felületesebben ismerőknek, de attól még simán lehet, hogy mindenki jól fog rajta szórakozni. Mi legalábbis ezt reméljük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)