Hirdetés

Napi büntetés: a világ leghosszabb hímtagjával rendelkező ember lesz az új dán mese főhőse

|

John Dillermand extrém helyezeteket még extrémebb megoldásokkal abszolvál az új dán mesesorozatban.

Hirdetés

Míg például a svéd rajzfilmek esetén azonnal beugrik az embernek a Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal, a finn mesék terén pedig a Mumin-völgy határozta meg több generáció gyerekkorát, Dánia már nem büszkélkedhet ekkora klasszikusokkal. Persze minden LEGO animációs film dán koprodukciónak is tekinthető, és ott volt még például a viszonylag népszerű Dzsungel Jack, de azért ráférne egy új klasszikus a dán rajzfilmiparra. 

Nos, a jelek szerint DR Ramasjang nevű dán gyerekcsatorna megtalálta a tökéletes főhőst az ország mesevilágának megreformálására: jön John Dillermand (az angol felirat szerint John Pee-Pee), a világ leghosszabb hímtagjával rendelkező mesehőse. 

Hirdetés

Felesleges a prűdség, hiszen mi másra is vágyhatna egy boldog család, minthogy szombat reggel a lurkók kakaóval a kezükben összebújjanak a tévé előtt, és megnézzék, ahogy a John Dillermand sorozat legújabb epizódjában hősünk épp helikopterré változik pörgő forgó nemiszerve miatt, vagy épp ugróbotnak, netán ostornak vagy lasszónak használja azt. 

Félve jegyzem meg, hogy minket anno gyerekként a Dragon Balltól féltettek, pedig abban Son Goku nem szelídített oroszlán egy négyméteres lompost lóbálva. Új kor, új igénye... vagy valami ilyesmi. Mindenki döntse el maga, hogy a John Dillermand mókás, vagy inkább botrányos, a dán tévé mindenesetre biztosította a nézőket, a tiltakozások ellenére folytatódik a széria, melynek elkészítésében fiatalok szexuális felvilágosításával foglalkozó szakértők is szerepet vállaltak. 

Én pedig megnézem inkább újra a Mumin-völgyet, Vándor biztosan nem így bánna ott el egy megvadult oroszlánnal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)