Hirdetés

Napi büntetés: a Reszkessetek, betörők 2-ben is lecserélnék Donald Trumpot

|

Az egész persze csak egy vicc, a mókás kedvű alkalmi filmesztéták pedig már meg is találták, kik léphetnének Trump helyére.

Hirdetés

Politikai pályafutása előtt Donald Trump, az Egyesült Államok most búcsúzó elnöke több mozifilmben és tévésorozatban is szerepelt. Ilyen volt például az 1992-es Reszkessetek, betörők! 2. - Elveszve New Yorkban is, melyben Trump saját magát alakította. 

A Capitolium megtámadását követően több nagy tech cég is elfordult az elnöktől, a Facebook ideiglenesen, a Twitter pedig véglegesen tiltotta ki őt. Vannak, akik úgy érzik, hogy itt még messze nem kellene megállni, és Trump filmes munkásságán is van csiszolnivaló. 

Hirdetés

Nyilván csak tréfa az egész, és valójában senki sem fogja őt kitörölni a Reszkessetek, betörők! 2-ből, de most páran mégis elképzelték, milyen lenne, ha digitális utómunkával átalakítanák Trump jelenetét a filmben, és valaki más találkozna Kevin McCallisterrel a hotelben. 

Alább a legviccesebb Trump-pótlékokat találjátok, az internet népe szerint velük lehetne helyettesíteni a filmben a most leköszönő elnököt.

Illetve felmerült megoldásként a teljes törlés is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)