Hirdetés

Szépen alakulgat a Top Gun 3, de vannak még akadályok előtte

|

Tom Cruise-nak is tetszik a sztori, csak éppen elég zsúfolt a naptára.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a Karib-tenger kalózai és a Top Gun filmek felett bábáskodó producer, Jerry Bruckheimer mesélt a két franchise jövőjéről. Előbbiről kiderült, a 2017-es, meglehetősen középszerű Salazar bosszúja után egy reboot formájában térhet vissza a vászonra, míg a készülő Top Gun 3-mal kapcsolatban lényegében csak annyit mondott, a kalózok után kerülhet terítékre.

A minap viszont a ScreenRant is beszélgetett még Bruckheimerrel, akinek jobban megeredt a nyelve: elárult néhány részletet, mi több, kifejezetten pozitívan nyilatkozott a Top Gun folytatásáról.

Hirdetés

Bruckheimer egészen pontosan úgy fogalmazott:

"Joe Kosinski-nek [a Top Gun: Maverick rendezője - a szerk.] volt egy csodálatos sztoriötlete, amire [Tom Cruise] azt mondta, nagyon tetszik neki, szóval éppen ezen dolgozunk. Viszont nem lehet tudni, mikor készül el a film, mert Tom nagyon elfoglalt. Épp a Mission: Impossible-ön dolgozik, utána pedig egy másik filmet forgat. Remélhetőleg olyan lesz a forgatókönyv, amit szeret, és hamarosan újra a levegőben lehetünk."

A történetről egyelőre nem árult el semmit, ugyanakkor jó jel, hogy Cruise-nak tetszenek az eddigi tervek. Természetesen a premierdátumot is homály fedi, a producer szavai alapján viszont nagy valószínűséggel várnunk kell egy darabig - főleg ha Cruise ennyire be van táblázva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)