Hirdetés

Tényleg nagyon extrémek Lady Gaga Harley Quinn-es képei, de van velük egy komoly bökkenő

|

El kell keserítenünk azokat, akik ezekre a latex szerelésekre számítanak a Joker 2-ben.

Hirdetés

Számos portál beszámolt arról, hogy megérkeztek az első forgatási képek, melyeken azt láthatjuk, hogyan fest majd Lady Gaga a Joker 2-ben (Joker: Folie à Deux), mint Harley Quinn. A fotókon az énekesnő vörös és fekete színekben pompázó extrém latexszerkókban látható, de ha az ember jobban megnézni a képeket, azért éreznie kell, hogy valami nem stimmel. Ez pedig egyáltalán nem véletlen.

Emlékeztek még arra, mikor az egyik magyar kereskedelmi tévében hosszan elemezték a Hugo Strange-es Batman Arkham City előzetest, amiről a meghívott szakértő és a műsor szerkesztői is azt hitték, hogy egy filmelőzetest látnak? Most is valami hasonlóról van szó.

Hirdetés

A neten keringő fotók ugyanis természetesen nem a Joker: Folie à Deux forgatási képei, sőt, nem is valódi fotók. Ezek bizony MI-által generált képek. Ha mást nem is, azt tökéletesen prezentálja ez az eset, hogy a képkészítő mesterséges intelligenciák eljutottak odáig, hogy könnyen meg tudják téveszteni az embereket. Azt mondjuk ugyancsak többszörösen aláhúzza ez az eset, hogy nem árt a forrásokat ellenőrizni. 

Íme a két kép, ami sokakat átvert:

Nektek egyből leesett, hogy nem valódi fotókról van szó, vagy titeket is meg tudott téveszteni az MI?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)