Hirdetés

Tévésorozat készül Kovács Kokó István életéről

|

Nem is akárkik dolgoznak a Kokóról szóló sorozaton.

Hirdetés

Ha valamilyen beszélgetésben szóba kerül a magyar ökölvívás, akkor a légi idők legnagyobb legendája Pap László mellett valószínűleg villámgyorsan Kovács "Kokó" István neve fog előkerülni, ezt pedig érezhette az RTL Klub is, amikor megálmodták a csatorna, illetve egészen pontosan az RTL+ steamingplatform következő sorozatát. 

Az RTL Fókusz című műsorából ugyanis nemrég kiderült, hogy négyrészes dokumentumfilm-sorozatot a világbajnok ökölvívó életéről. Maga Kokó is megszólalt, és azt mondta, hogy bár életének jelentős része a kamerák előtt zajlott, amatőr éveiről és gyerekkoráról viszonylag keveset tud az ország, a sorozat pedig ezekre is kitér majd.

Hirdetés

A Kokóról készülő sorozat rendezője, Kovács Dániel a következőket mondta a széria kapcsán:

"Ez nem fikció lesz, hanem dokumentumfilm, tele elképesztő mennyiségű archív anyaggal, régi bokszmeccsekkel, nagy sikerekkel, nagy bukásokkal. És a jelenben is forgatunk vele, mert szerintem rengeteg olyan információ van Kokóról, amiket nem is tudnak az emberek."

A sorozaton A Király című, Zámbó Jimmy életét feldolgozó széria alkotó dolgoznak majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)