Hirdetés

Új szinkronos előzetest kapott a végtelenül cuki Lelki ismeretek

|

Remélhetőleg 2021-ben már tényleg be is tudják mutatni a Pixar új rajzfilmjét.

Hirdetés

Utoljára még tavaly július végén kaptunk új Lelki ismeretek előzetest, akkor a hazai forgalmazó még 2020. november 26-i premiert tervezett. Nos, mint ismeretes a mozivilág nem épp szokványos évet zárt 2020-ban, temérdek bemutató el kellett halasztani, így a Pixar új rajzfilmje sem érkezett még meg hozzánk.

Időközben belőtték az új premierdátumot is: ha javul a helyzet, és kinyithatnak végre a mozik, akkor február 18-án várható a Lelki ismeretek bemutatója. Amíg pedig erre várunk, megnézhetünk egy friss szinkronos előzetest, ami nemrég érkezett meg.

Hirdetés

A Pixar következő meséje azt vetíti előre, hogy megtekintése során bizony szem nem marad majd szárazon, igazán megható történetre számíthatunk, mely során a film olyan a kérdésekre keresi a választ, mint például miért vagyunk itt a Földön.

A Lelki ismeretekről egyébként a Puliwoodon már olvashattatok kritikát, a cikk szerzője Angliában látta a mesét a Disney+ streaming platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)