Hirdetés

Vin Diesel végre visszatér a szerephez, ami sztárrá tette

|

Több mint egy évtized után újra felhúzhatja a fekete szemüvegét.

Hirdetés

Többévnyi ígérgetés és tervezgetés után végre tényleg elindulhatnak a negyedik Riddick film munkálatai. A 2000-es évek kezdetén indult sci-fi kaland eddig három epizódot élt meg: a legutóbbi, egyszerűen csak Riddick címen készült produkció már több mint 10 éves.

Vin Diesel és David Twohy évek óta utalgatnak egy negyedik felvonás tervezgetésére, de 2019 óta szinte semmit nem hallottunk a projektről. A most érkezett sajtóközlemény végre változtatott ezen.

Kiderült, hogy a negyedik epizód címe Riddick: Furya lesz, és 2024. augusztus 26-án kezdik majd forgatni. A stáb Németországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban fog dolgozni, és Diesel és Twohy mellett Samantha Vincent, Thorsten Schumacher, Lars Sylvest, és Joe Neurauter vesznek még részt a gyártásban. A négy utóbbi név a produceri székeken fog szerepelni.

Hirdetés

A sztori Riddick hazatérése körül forog majd, aki meglátogatja Furya bolygóját, remélve hogy a romoknál több maradt otthonából. Meglepetésére talál még furyai túlélőket, akik egy új szörnyeteggel küzdenek. Azt még nem tudjuk, hogy a túlélők szerepeit kik kapták, de ahogy közeledünk a forgatás kezdetéhez, úgy remélhetőleg több névről is hallhatunk majd.

A Riddick: Furya még nem kapott premierdátumot, de még évszámot sem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)