Hirdetés

Ha eddig nem volt meg a Return to Monkey Island, érdemes egy kicsit várnod

|

Egy előfizetéses szolgáltatásba kerül majd be - és nem a Game Passba.

Hirdetés

A széria atyja, Ron Gilbert és csapata 2022-ben kiadta a Monkey Island sorozat új részét Return to Monkey Island címmel, amely a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge történetét folytatta, és visszahozott régi ismerősöket, de bemutatott új arcokat is.

Gilberték igyekeztek megőrizni a kalandjátékok és a franchise jellegzetes elemeit, ugyanakkor modernizálni azokat, hogy a veteránok mellett az újoncoknak is maradandó élmény legyen a kreatív fejtörők megoldása kalózos körítésben.

Hirdetés

Akinek eddig esetleg kimaradt a játék, az nemsokára nagyon olcsón végigjátszhatja, csupán egy Apple-eszközre és az Apple Arcade-re lesz szüksége hozzá. A szolgáltatás iPhone-okon, iPadeken, Maceken és Apple TV-n is elérhető fix havidíjért cserébe, amely 2790 forint egy hónapra, szóval nagyjából egy mozijegy árával vetekszik, és 200 címhez férhetünk hozzá általa. 

Ugyanakkor ha még nem voltatok előfizetők, vagy egy ideje már pihentettétek, az iStyle-nál igényelhettek kódot, amivel 3 hónapig ingyen használhatjátok a szolgáltatást.

A felhozatalhoz csatlakozik június 6-án a már említett Return to Monkey Island is, csakúgy, mint az őrült nyulakat felvonultató Rabbids: Legends of the Multiverse, a Tomb of the Mask névre keresztelt arcade szenzáció, valamint az esküvői divattal eljátszadozó Fabulous - Wedding Disaster (mindezeket május 30-án megelőzi a Where Cards Fall, de azt Vision Próra szánják).

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)