Hirdetés

Már most meggyőzően fest az új Need for Speed

|

A sorozat következő mellékága még akkor is tök jól néz ki, ha figyelmen kívül hagyjuk a célplatformok képességeit.

Hirdetés

Az EA, a Criterion és a Tencent keményen rápörögtek a Need for Speed franchise-ra. A kiadó újra a reflektorfénybe akarja lökni a szériát, és ehhez minden lehetséges eszközt felhasznál. Ennek például az is része, hogy a következő felvonás gazdagon merít majd a tematikus animék képi világából.

Amíg viszont a Criterion azon dolgozik, hogy utolérje magát a konzolos és PC-s csoda fejlesztésében, addig a Tencent már tesztelgeti a következő mobilos epizódot.

Hirdetés

A /r/NeedForSpeed subredditen felbukkant egy játékmenet anyag, aminek feltöltője, mesélt is ezt-azt a projektről. Elmondása szerint a világhoz a Need for Speed Heat térképét használták fel, és egyelőre a játékban nincs se sztoriszál, se rendőrös üldözés. Ezek persze még változhatnak, mivel egy korai tesztverzióról beszélünk.

A grafikai megjelenítés nagyon erősnek tűnik, főleg ha azt nézzük, hogy ez mobilokra és tabletekre készül. A látványt egyébként az Unreal Engine 4-nek köszönhetjük.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Azt nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik majd az új Need for Speed Mobile, de azt igen, hogy a Tencent folyamatosan keres kollégákat a fejlesztéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)