Hirdetés

Megjött a Farming Simulator gyerekeknek szóló változata

|

Jó néhány fokkal könnyedebb élményt ígér, mint az alapjáték.

Hirdetés

A Giant Software nagyjából egy hónapja jelentett be egy új Farming Simulator játékot, ami a napokban elérhetővé is vált. A Farming Simulator Kids kifejezetten azoknak az ifjaknak szól, akik már tudnak kezelni egy telefont, egy tabletet vagy egy Nintendo Switchet.

A spin-off a szokásos, élethű tálalást mesekönyves körítésre váltja le. A gyerekek cukin rajzolt figurákat irányítanak, akikkel növényeket ültethetnek és állatokat gondozhatnak.

Hirdetés

A játékosok John Deere gépeket is üzemeltethetnek, így a traktorozás élménye persze nem marad el. A Farming Simulator Kids árazása is kifejezetten baráti: az 1600 forintos vételárért cserébe a szokásos F2P húzások itt elmaradnak, ezen felül a program se adatokat, se semmi mást nem gyűjt a felhasználókról.

Ha érdekel benneteket a játék, akkor azt itt tudjátok behúzni iOS-re és Androidra. A switches változatot a Nintendo eShopban találhatjátok meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)