Hirdetés

Öt új játékkal bővül a Netflix kínálata, köztük az utóbbi évek egyik legjobb Sonicjával

|

Ha rendelkeztek Netflix előfizetéssel, akkor mindenképpen vessetek egy pillantást az újdonságokra.

Hirdetés

A Netflix szépen csendben nem csak a filmekre és sorozatokra vágyók, de a mobiljátékok iránt érdeklődők számára is csábítóvá vált. A szolgáltatás rengeteg kiváló alkotást ad extra költség, mikrotranzakciók és egyéb sallangok nélkül. Előfizetés birtokában olyan csodákat pörgethetünk, mint a Dead Cells, a Game Dev Tycoon vagy a GTA 3.

A streamingóriás ismét bővítette az egyébként is lenyűgöző csomagját, így most már mindenki élvezheti telefonjain a Sonic Mania Plust, ami az elmúlt évek legjobb Sonic játéka volt. A rajongók által készített 2D-s platformer mindent visszahoz, amit szerettünk a sorozat korai darabjaiban.

Hirdetés

A Sonic platformer mellett persze érkeznek még újdonságok, kezdve a Katana Zeróval, ami valamikor a közeljövőben érkezik. Május 14-én megkapjuk a Braid bővített verzióját, május 21-én pedig a Paper Trail című puzzle kalandot. Május 29-én a Netflix Stories: Virgin River zárja majd a sort.

Mindezeket a címeket extra költség nélkül, a játékokkal kompatibilis mobilkészülékeken élvezhetjük, függetlenül attól, hogy melyik előfizetési szintet választottuk. Ti kipróbáljátok majd valamelyiket?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)