Hirdetés

A Netflix hanyatlása mellett a Disney+ továbbra is szépen gyűjti az előfizetőket

|

Sok millió új felhasználóval gazdagodott az előző negyedévben a Disney streaming-platformja.

Hirdetés

Továbbra is tart a streaming-háború, amely során olyan nagyágyúk versenyeznek a nézők pénzéért, mint a Netflix, az HBO Max, az Amazon Prime Video, na és persze a Disney+, ami várhatóan még a nyáron megérkezik Magyarországra is.

A külföldi kínálatot elnézve már lehet számítani arra, hogy nagyjából milyen tartalmakkal fogunk találkozni a Disney platformján, és a jelek szerint az előfizetők is elégedettek azzal, amit kapnak a pénzükért cserébe.

Hirdetés

Friss információk alapján a Disney+ tábora 7,9 millió új előfizetővel bővült az elmúlt negyedévben, minek következtében már 137,7 milliónál tart, ami jelentős előrelépés, ha azt nézzük, hogy a februári pénzügyi jelentéskor 129,8 millió volt ez a szám, 2021 áprilisában pedig 103,6 millió. Jól látható tehát, hogy egyre csak gyarapodik a platform nézőtábora, habár érdemes megemlíteni, hogy ebbe az adatba az indiai, Hotstar nevű változatot is beleszámolták.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az ESPN+ és a Hulu figyelembe vételével szintén növekedést könyvelhetett el a Disney. Ezzel szemben a nagy rivális Netflix elég szorult helyzetbe került, ráadásul rövidesen megérkezhetnek a reklámok is a piros csapat kínálatába, ami nem biztos, hogy pozitív változást fog eredményezni.

Ti előfizetői vagytok valamelyik platformnak? Szerintetek melyik a legjobb a jelenlegi kínálatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)