Hirdetés

Ez lehet az Xbox Showcase egyik nagy játéka

|

Nincs már messze az Xbox nagy bemutatója, most egy izgalmas teaser sugallja, mire számíthatunk.

Hirdetés

Június 11-én, szombaton este 7-kor indul az Xbox Games Showcase, melynek keretében a Microsoft videojátékos divíziója bemutatja, milyen újdonságokkal készül a közeljövőre. Számos olyan játék formálódik épp a kiadónál, amiből legfeljebb egy bemutató trailert láthattunk, azóta szó sem esett róla - remek alkalom lesz ez arra, hogy elárulják, hogy állnak az egyes projektek.

Tegnap megjelent egy egészen fura teaser (igaz, az Xbox a közösségi médiában eleve hajlamos furán kommunikálni, főleg a Game Pass kapcsán), amiről sokan azt gondolják, az egyik legjobban várt játékot vezeti fel.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a Fable, aminek kapcsán márciusban még arról szereztünk tudomást, hogy a fejlesztése sehol nem tart, előbb jelenik meg az Avowed és a Hellblade 2 is. Az, hogy most beszélni fognak róla, nem jelenti, hogy a közeljövőben ki is adják, de már az is biztató és örömteli, ha egyáltalán szóba kerül.

A videóban nem kevés csillám látható (sajnáljuk azt, akinek el kellett takarítania), és olyan zene hallható, ami a Fable-höz teljes mértékben illeszkedik. A sorozat játékaiban csillám vezetett minket tovább, ha elakadtunk.

Mit gondoltok, ez lehet, vagy valami más? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)