Hirdetés

Már nem a Cyberpunk 2077 a Steam legkelendőbb játéka

|

Egy hétéves játék taszította le a CD Projekt Red alkotását a trónról.

Hirdetés

Aki úgy gondolja, hogy a streamerek hatása a játékeladásokra nem számszerűsíthető, az ne álljon játékipari elemzőnek, mert ennél nagyobbat aligha tévedhetnek. Annak ugyanis, hogy pár népszerű videós ismét előkapta a Rustot, egyenes következményeként kilőtt a játékosszám.

A Facepunch Studios 2013-ban debütált, majd öt éven keresztül korai hozzáférésben érlelt túlélőjátéka a kiújult érdeklődés okán ismét a Steam játékeladási toplistájának élmezőnyében találta magát, és meg sem állt az első helyig, ami azt jelenti, hogy a december nagyobbik felét domináló Cyberpunk 2077-ben most be kell érnie a bronzéremmel.

Hirdetés

A második helyen a Valve Index VR Kit tanyázik, de az első tízbe befért még a Phasmophobia, a Hades és a Counter-Strike: Global Offensive - Operation Broken Fang DLC is. Ezzel pedig lényegében végére is értünk a 2020-as címek listájának, az összes többi szereplő régebb óta kínálgatja magát a Valve platformján.

  1. Rust
  2. Valve Index VR Kit
  3. Cyberpunk 2077
  4. Sea of Thieves
  5. Phasmophobia
  6. Raft
  7. Hades
  8. Counter-Strike: Global Offensive - Operation Broken Fang DLC
  9. Grand Theft Auto V
  10. Red Dead Redemption 2

A felsoroltak közül melyik része a gyűjteményeteknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)