Hirdetés

Nyílt világú akciójáték lehet az EA-féle Black Panther

|

Ugyan se az EA, se a Cliffhanger nem akar még bővebben mesélni a projektről, az álláshirdetéseik meglehetősen beszédesek.

Hirdetés

Ugyan való igaz, hogy a legtöbb játékstúdió épp leépítésektől szenved, az EA eközben a Cliffhanger csapatának kibővítésén dolgozik. Egy álláshirdetés meglepően beszédes a stúdió oldalán: a Senior Sandbox Designer II szerep nem csak a neve miatt érdekes, a leírás gyakorlatilag elmondja nekünk, hogy mire számíthatunk majd az Electronic Arts Black Panther játékától.

A meghirdetett pozíciót egy olyan személlyel szeretnék betölteni, aki segít majd felépíteni, és megtervezni a játék "dinamikus, és folyton fejlődő világát". Játékrendszereket és összecsapásokat kell terveznie az új kollégának, és lehetővé kell tennie, hogy a strukturált küldetések és sztoriszálak észrevétlenül folyjanak bele a sandbox felfedezésbe.

Hirdetés

A további részletekben felbukkan, hogy a dizájnernek "belvárosi tömegekkel" és a "vadvilág állataival" is meg kell majd birkóznia. Ez mind nagyjából passzol egy wakandai összképhez.

Az EA csapatai három Marvel projekten dolgoznak. A Cliffhanger rakja össze a Black Panthert, a Motive az Iron Mant, és létezik még egy harmadik akciójáték, amit jelenleg ismeretlen alapokra épít egy ismeretlen stúdió. A lényeg a lényeg: rengeteg Marvel címre számíthatunk a következő években, és csak remélni tudjuk, hogy minőségben a Guardians of the Galaxyhoz lesznek közelebb, nem pedig az Avengershez.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)