Hirdetés

A LEGO azt szeretné, hogy szórakoztató játékokat tervezzünk

|

A legfantáziadúsabbakat pedig ki is adja a vállalat.

Hirdetés

Varázslatos dolgok születhetnek a LEGO segítségével - ezt már számos alkalommal megtapasztalhattuk. Legyen szó az eddigi legnagyobb szettről, egy életnagyságú Baby Yodáról vagy egy LEGO Marióból készített kontrollerről, a lényeg, hogy a fantáziánk segítségével alkossunk.

Ezt támogatja a LEGO Ideas oldal is, ahol temérdek dizájn várja, hogy támogatókra találjon és megvalósulhasson, de a kreatív gyártó nem éri be ennyivel, újabb lehetőségeket nyit meg. 

 A LEGO Microgame egy tanulási eszköz Unity-hez, amely a már ismerős kockákon keresztül ismerteti meg használójával a motor alapjait. Ingyenesen letölthető a Unity digitális boltjából és ezt követően már csakis rajtunk múlik, hogyan használjuk fel valami ötletesebbhez.

Hirdetés

A Bits N' Bricks nevű podcastot vezető Ethan Vincent és Brian Crecente nemrég a LEGO Group műszaki vezetőjével, Anders Holmmal beszélgetett, aki elmondta, hogy a vállalat megvizsgálja a LEGO Microgame segítségével készített rajongói játékok kiadásának megvalósíthatóságát, hasonlóan a LEGO Ideas platformon keresztül életre hívott készletekhez. A 35. perc környékén hangzik el: 

Holmes szerint a cél az, hogy az alkotók részesedjenek az általuk létrehozott játékok értékesítéséből származó nyereségből, hasonlóan ahhoz, ahogy a LEGO Ideas tervezőit kompenzálják a bevétel bizonyos százalékával. Ha van bármilyen ötletetek, vágjatok bele!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)