Hirdetés

A LEGO retro rádióját inkább nézni élmény, mint hallgatni

|

Képes hangot kiadni, de rádióadást venni már nem.

Hirdetés

A Star Wars és a Marvel mellett a retro elektronikai eszközök felnőtt rajongóinak is igyekszik kedvére tenni a LEGO, amely június 4-én dobja piacra a Retró rádiókészülék (10334) nevet viselő új modelljét. A Polaroid OneStep SX-70 mása mellett különösen jól mutató szett 906 építőelemből áll, és egy 1970-es évekbeli rádiót ábrázol, fogantyúval, antennával, "klasszikus bekapcsoló gombbal", tekerhető adáskeresővel és finomhangolóval rendelkezik.

A tekergetés hatására jelkeresés hangjait és zenefoszlányokat hallhatunk, de a LEGO azt javasolja, aki úgy akar tenni, mintha rádiót hallgatna, illessze a modell hátulján lévő rekeszbe az okostelefonját.

Hirdetés

A LEGO Retró rádiókészülék 32 cm magas, 23 cm széles, és 7 cm mély. Nem kell érte vállalhatatlanul sokat fizetni: 42 990 Ft-ba kerül.

Az alábbi galériában minden irányból látható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)