Hirdetés

A Stranger Things csapata leül egy D&D kalandra, amit ezúttal be is fognak fejezni

|

A hivatalos Stranger Things YouTube csatorna egy izgalmas kalandra várja majd az RPG rajongókat.

Hirdetés

A Stranger Things egyik legfontosabb pillanata az első szezon nyitányának D&D-s jelenete volt. A srácok nagy élvezettel verették az első kiadást, egészen addig, amíg a Demogorgon fel nem bukkant a játékban, majd a valóságban (bármennyire is más volt a valóságbeli szörnyeteg). A parti most ismét összeáll egy új D&D alkalomra, de ezúttal végig is játsszák azt.

Ezen a héten pénteken fog felbukkanni a Stranger Things YouTube csatornáján a Lost Odyssey: Toy Time for Ten-Towns című műsor, amiben ott lesz David Harbour (Jim Hopper), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson) és Natalia Dyer (Nancy Wheeler).

Hirdetés

A parti Dungeon Mastere nem lesz más, mint a Wizards of the Coast kalandmoduljainak felelőse, Chris Perkins.

Akit érdekel egy kellemes karácsonyi kaland, az ne felejtsen el ránézni majd a csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)