Hirdetés

Margot Robbie a Barbie után a világ leghíresebb társasjátékából csinál filmet

|

A Monopoly feldolgozásával is van ideje foglalkozni a The Sims mozi mellett.

Hirdetés

Margot Robbie azon hollywoodi színészek közé tartozik, akik karrierjüket nem korlátozzák a kamera előtt végzett munkára, és előrelátó módon anyagi biztonságukat sem építik kizárólag a gázsijukra. Férjével, Tom Ackerley-vel, valamint Josey McNamarával és Sophia Kerr-rel még 2014-ben megalapította a LuckyChap Entertainment produkciós vállalatot, amely az elmúlt években olyan filmek létrejöttéhez járult hozzá, mint a Barbie, a Saltburn vagy éppenséggel a színésznőnek Oscar-jelölést hozó Én, Tonya.

De a LuckyChap jövője sem fest rosszul, mivel már alkotások mellett csőben van a Szegény párák rendezője, Yorgos Lanthimos új filmje (My Year of Rest and Relaxation), egy Tank Girl remake, a The Sims adaptációja, valamint Olivia Wilde képregényfilmje (Avengelyne). És ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott a CinemaCon alkalmával beharangozott Monopoly feldolgozás is.

Hirdetés

Robbie-ék a Lionsgate-tel bútoroznak össze a Hasbro 90 éve töretlen népszerűségnek örvendő társasjátéka alapján készülő film kedvéért. Nem csoda, hogy a filmstúdió lát fantáziát a projektben, mivel a világ legismertebb társasjátékmárkája a Monopoly, amelyből több mint 100 országban közel félmilliárd példány talált gazdára.

Adam Fogelson, a Lionsgate Motion Picture vezérigazgatója szerint az ideális partnernek tartott LuckyChap világos nézőpont mentén (bármit is jelentsen ez) képzeli el a produkciót.

"Nem tudnék e szeretett és ikonikus márka számára jobb produkciós csapatot elképzelni, mint a LukcyChap. Kivételes producerek, akik gondos odafigyeléssel választják ki projektjeiket, és a Monopoly kapcsán is világos nézőpontot képviselnek. Rendkívüli öröm számunkra, hogy együtt dolgozhatunk a LuckyChappel a hitünk szerinti következő nagy kasszasikerükön."

A film részletei (rendező, forgatókönyvíró, színészek stb.) még nem ismertek, de kíváncsian várjuk, hogy kiderüljön, milyen koncepciót követve ültetik majd vászonra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)