Hirdetés

Soha nem volt még olyan jó egyedül társasozni, mint 2021-ben

|

Tavaly több olyan társas jelent meg, ami támogatja az egyjátékos módot, mint ami nem.

Hirdetés

Egyértelműen reneszánszukat élik a társasjátékok, így nem is meglepő, hogy olyan különlegességek is megjelennek, mint a Stranger Things társas (amiből jó nagy balhé is lett), a magyarított Frostpunk és a Cyberpunk 2077 csomag, amihez még egy Johnny Silverhand is jár.

A GameStarnál mi is nagyon szeretjük őket, nemrég össze is írtunk nektek egy listát olyan játékokról, amik egy nyaralást is szuperül kiegészíthetnek. De mi van azokkal a játékosokkal, akiknek nem gyakran van játszótársuk? 

Hirdetés

Szerencsére, a nevük ellenére, már sok olyan társasjáték van, ami támogatja az egyjátékos módot, így ha egyedül játszanál, akkor is bőven van mihez nyúlni. Sőt, ami azt illeti, 2021-ben több olyan játék jelent meg, ami biztosítja ezt a lehetőséget, mint amennyi csak kettő, vagy több fővel játszható.

Egy alapos adatgyűjtés után a FaradaySaint névre hallgató Reddit-felhasználó egy látványos grafikont készített, ami egészen 1999-ig repít vissza bennünket. Ekkor mindössze 20 olyan cím volt, amit egyedül is lehetett játszani.

2007-ben átléptük a 20 egyjátékost támogató társas megjelenését évente, 2014-ben pedig már a 100-as mennyiséget is elérték ezek a csomagok. A koronavírus alatt minden megfagyott, 2021-ben azonban már több olyan társasjáték jelent meg, ami támogatja az egyjátékos kalandokat, mint ami nem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A gyűjtésben több olyan cím is szerepel, ami itthon is elérhető, mint például az Eldritch Horror, vagy épp A Mars Terraformálása, aminek legutóbb a kompakt változatát is kipróbáltuk.

A grafikonon az is jól látszik, hogy a legkevésbé népszerű játékosszám a minimum 4, ez 1999 óta változatlanul igaz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)