Hirdetés

A The Witcher és a Cyberpunk játékok minden darabkáját olcsón lehet most behúzni

|

Ha eddig kihagytátok valamiért a CD Projekt RED legendás munkáit, akkor most lehet érdemes kipróbálni őket.

Hirdetés

A CD Projekt RED az elmúlt évtizedben több emlékezetes kalandra is elküldött minket. Legyen szó a The Witcher 3-ról, annak kiegészítőiről vagy a Cyberpunk 2077-ről, minden kalandot élveztünk, és minden játékukat újra elő-elő vesszük.

Ettől függetlenül persze léteznek még emberek a világban (bár ezt nehéz bizonyítani), akik nem járták be Nilfgaard birodalmát, vagy Night City utcáit, nekik pedig kapóra fog jönni a mostani leárazás, amit a Steam egyébként is igen dús akciós kínálatában lehet kiszúrni.

Hirdetés

Mostantól egészen február 18-ig minden CD Projekt RED címet nyomott áron tudtok behúzni. Ezek között ott van az 1,5 euróra leakciózott The Witcher: Enchanced Edition Director's Cut, a jelenleg 5 euróba kerülő Thronebreaker: The Witcher Tales, de még a tavaly megjelent Cyberpunk 2077 kiegészítő, a Phantom Liberty is, amelyet a szokásos 29,99 helyett most 25,49-ért lehet felmarkolni, nyilván nem ez az év üzlete, de legalább valami.

Sosem volt jobb alkalom arra, hogy beszerezzétek a CD Projekt RED teljes kínálatát, nézzetek szét leárazott listájukban és pótoljátok, ami esetleg kimaradt, szerintünk megéri.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)