Hirdetés

Combos PC kell, hogy kihajtsd a maximumot az Xbox legszebb játékából

|

A minimum követelmény után befutott a részletes Senua's Saga: Hellblade II gépigény is.

Hirdetés

Játékmegjelenések tekintetében kevés aktivitást mutatott az év első harmadában az Xbox Game Studiost, a Bethesdát, az Activisiont, a Blizzardot és a Kinget is a keblén melengető Microsoft Gaming, ám rövidesen megváltozik a helyzet, hiszen május 21-én befut Series konzolokra, valamint PC-re is a Senua's Saga: Hellblade II.

A Ninja Theory magyar felirattal érkező alkotása Xboxon csupán 30 fps-re lesz képes dinamikusan változó felbontás mellett, míg PC-n nem kötik ilyen korlátozások, amennyiben kellően izmos konfiguráción próbálkozunk.

Hirdetés

Ami a most közzétett táblázat alapján mindenképpen alapfeltétel, az a 64-bites Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszer, a 16 GB RAM rendszermemória, valamint egy akkora SSD, amin legalább 70 GB helyet tudunk felszabadítani a játék számára. Az elvárt processzor és videokártya kombó pedig annak függvényében változik, hogy milyen részletességgel és mekkora felbontáson játszanánk. Aki beéri 1080p-vel és letekert részletességgel, annak egy már-már matuzsálemi korú GTX 1070-es is jó szolgálatot tehet, aki viszont nem elégszik meg 4K-nál alacsonyabb felbontással, és emellett minden látványelemet maximálisan kiélvezne, annak bizony legalább egy RTX 4080-ast kell szereznie.

Nos, nálatok mi a helyzet? Melyik konfigurációhoz áll közelebb a gépetek?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)