Hirdetés

EVE Online - az egymillió dolláros háború nem úgy végződött, ahogy a játékosok várták

|

Óriási ütközetre volt kilátás, amiben a károk is hatalmas összegűek lettek volna, azonban a technika ördöge közbeszólt.

Hirdetés

Az EVE Online játékosai gyakran bebizonyítják, hogy számukra a CCP Games alkotása nem pusztán szórakozás, hanem elég komolyan is veszik az űrkalandot. Nemrég pedig rengetegen gyűltek össze, hogy egy grandiózus csatában megküzdjenek egymással, de sajnos nem minden úgy alakult, ahogy azt a rajongók várták.

Hirdetés

Egy ezzel foglalkozó weboldal kiszámolta, hogy nagyjából 560 milliárd ISK-s kár keletkezett volna a csata során, az EVE Online játékbeli pénzét átszámolva pedig ez nagyjából 1 millió dollárnak megfelelő összeg. Közel 6000 játékos gyűlt össze egy csillagrendszeren belül, amivel egyrészt rekordot döntöttek, másrészt pedig kicsinálták a szervereket. Többen is arra panaszkodtak, hogy folyamatosan crashelt a kliensük, és szakadozott a kapcsolat. Így az eddigi legdrágább csata sem olyan lett, ahogy azt tervezték a parancsnokok, hiába gyűlt össze számos nagy szintű játékos.

A CCP Games alkotásában mindenki ugyanabban az univerzumban van, így pedig érthető, hogy egy-egy nagyobb csata alaposan megizzasztja a szervert. A stúdió azt mondta, hogy folyamatosan igyekeznek fejleszteni a technikai dolgokon, hogy a későbbiekben még az ilyen óriási ütközetek se okozzanak gondot.

Ti tapasztaltatok már szerverproblémákat az EVE Online-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)