Hirdetés

Izgalmas új ötletekkel érkezik ez a The Sims-szerű életszimulátor

|

Az inZOI csapata elmesélte, hogy milyen különleges elemekkel dobták fel a Maxis által népszerűvé tett formátumot.

Hirdetés

A The Sims 4 már megöregedett, a The Sims 5 érkezéséig pedig még rengeteget kell aludnunk. A versenytársak számára ez a tökéletes alkalom, hogy megragadják a gyeplőt, és a számos próbálkozó közül a Krafton projektje, a koreai inZOI tűnik ki leginkább.

A gyönyörű vizuális tálalásával és realizmusra építő elemeivel egy igazán különleges élményt kínálhat a simektől megfáradt érdeklődőknek. A játék fejlesztői most egy nagyobb fejlesztői naplóban mesélték el az inZOI különlegességeit.

Hogy tudjátok, mire készülhettek, íme egy lista az alábbi videóban bemutatott apróságokról, melyek mind a inZOI részei lesznek:

  • Vezethető autók és járműszerelés
  • Csoportos tevékenységek, mint karaoke, sakk, kávéházlátogatás
  • Nehézségi opciók, melyek a kapcsolatépítést befolyásolják
  • Reputációrendszer
  • Városszerkesztési eszközök, melyekkel befolyásolhatjuk az időjárást, a város tisztaságát, a bűnözési rátát és sok egyebet
  • Modtámogatás és felhasználóitartalom-böngésző
  • Álmok, alvajárás, tarotkártya-elemzés
  • Játékbeli stúdió fotózáshoz
  • Hajfestékek, hajvágás, körömdíszítés
Hirdetés

A játék rendezője, Hyungjun Kim szerint az egyik legtöbbet kért funkció az autóvezetés volt. Lesz ugyan erre lehetőségünk, de Hyungjun kiemelte, hogy senki se számítson GTA-szerű garázdálkodásra.

"A vezetési rendszerünket is életszerűre terveztük."

Az elmondottak alapján nagyobb eséllyel fogunk csak ülni és nézni az elsikló város képét, mint ténylegesen terelgetni az autót. Akárhogy is, ha menő verdánk van, akkor lehet, hogy megnéznek majd minket az utcán, sőt a reputációnkat is növelhetjük vele. A "karma" rendszert egyébként nagyrészt az befolyásolja majd, hogy mennyire vagyunk jó vagy rossz emberek, és a mérce állásától függően extra lehetőségek is megnyílhatnak. Ha például kifejezett célunk egy rosszfiút játszani, akkor akár tolvajoknak is felcsaphatunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az álmok is fontos szerepet kapnak az inZOI-ban. Előfordulhat, hogy alvajárunk majd, és álmainkat élve véletlenül eladományozzuk az összes megtakarításunkat. Cserébe, ha szerencsés napunk van (amit az álmaink jelezhetnek), akkor érdemes lesz kitöltenünk egy lottót, mert jó eséllyel nyerni fogunk. Az ilyesmiben tarot kártyás jósok fognak segíteni nekünk, akik értelmezik majd a látomásainkat.

Rengeteg furcsa és csodálatos lehetőséget kínál majd a játék, ami elvileg még az idei évben fog megjelenni. Érdemes lesz figyelemmel kísérni a projektet, mert az inZOI egyre komolyabb The Sims-riválisnak tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)