Hirdetés

Valami történt a Helldivers 2 egyik bolygójával, a játékosok tanácstalanok

|

Senki sem tudja, hogy mi történik az egykori csodaszép, kék bolygón.

Hirdetés

A galaktikus háború egyik legszebb helyszíne Meridia, melynek kékes bolygója üde színfolt volt a demokráciáért vívott harc tértképén. Az idilli tájkép azonban megváltozott. Valami történt Meridián, mert a csodaszép golyó hirtelen bezöldült.

A hét elején érkezett egy frissítés a Helldivers 2-höz, amely egy új küldetést hozott a játékosoknak. Minden elérhető harcosnak le kell szállnia a Terminid Control System tornyokkal felszerelt bolygókra és ki kell kapcsolniuk azokat, mivel a tornyok eregette gáz a várt hatás helyett tragikus következményt hozott: a bogarak halál helyett gyorsabban szaporodnak.

Hirdetés

Jelenleg Erata Prime, Fenrir III, és Turing érintett az eseményben, de a három bolygó között ott kering a Meridia, amely a szemünk láttára változott át. A bolygó jelenleg elérhetetlen, mivel egyelőre se támadási, se szállítási útvonalak nem kötik azt össze a galaxis többi részével. A közösség azt feltételezi, hogy amennyiben sikerül felszabadítaniuk a három körülötte lévő bolygót, úgy eljuthatnak Meridiára is. Ez azonban nem lesz egyszerű: a Helldivereknek egyelőre csak 1 bolygót sikerült felszabadítaniuk a háromból, és már csak két nap maradt a parancs teljesítésére.

Senki nem tudja tehát, hogy mi történik Meridián, de mindenki el akar jutni oda. Meglátjuk, hogy mit hoznak majd a következő napok eseményei. Katona, tudod a dolgod.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)