Hirdetés

Csokival és bűbájjal fegyverzi le ellenfeleit a Dűne sztárja a Wonka előzetesében

|

Azoknak is tud újat mutatni a film, akik már látták a két korábbi adaptációt.

Hirdetés

Amikor kifogy az eredeti ötletekből, Hollywood mindig bátran nyúlhat a világirodalom számtalan alkotásához, hiszen az adaptációkra kezdettől fogva vevő a közönség, pláne akkor, ha még jól is sikerülnek. Roald Dahl 1964-es Charlie és a csokigyár (az első magyar kiadás annak idején a Karcsi és a csokigyár címet kapta) című ifjúsági regényét először 1971-ben vitték filmvászonra Gene Wilderrel a különc csokigyáros, Willy Wonka szerepében. A Willy Wonka és a csokigyár után 36 esztendővel Johnny Depp szívatta a gyerekeket és ugráltatta az umpalumpákat.

Most viszont, újabb 18 év elteltével a világsztárrá válás útján öles léptekkel haladó Timothée Chalamet veszi át a stafétát. A Wonka abban különbözik Mel Stuart és Tim Burton korábbi rendezéseitől, hogy Charlie-t teljesen kihagyja a történetből.

Hirdetés

Ez persze nem is meglepő, hiszen a mozikba pont karácsony előtt, december 14-én érkező produkció Willy Wonka ifjúkorára fókuszál, arra az időszakra, amikor még nem az ő csokoládéja volt az, amiért sorban álltak a tömegek, amikor még nevet kellett szereznie magának a szakmában, dacolva a piacot kezében tartó csokoládékartellel.

Mivel a rendezői székben Paul King (Paddington) foglalt helyet, a stábot pedig olyan nevek erősítik, mint Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson, Sally Hawkins, Olivia Colman, Jim Carter és Hugh Grant, egyelőre bizakodók vagyunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)