Hirdetés

Élőszereplős Scooby-Doo sorozat készülhet a Netflixnél

|

22 éve már próbálkoztak Scooby-Doo filmmel, most megint eljöhet az adaptációk ideje.

Hirdetés

Variety magazin meg nem nevezett forrásokra hivatkozva állítja, hogy Scooby-Doo projekt készülődik a Netflixnél. A streamingóriás hamarosan megállapodhat a széria íróival és producereivel, és a munkálatok gyors léptékben megindulhatnak. A sztoriról jelenleg nem tudunk semmit, azt leszámítva, hogy a projektet a Hanna-Barbera készítette animációs sorozatra akarják felépíteni. A produkció felügyeletéért a Warner Bros. Television felel majd.

Ugyan potenciális színészekről nem tudott nyilatkozni a forrás, de a Variety már tudni véli, hogy az írói feladatokért a Josh Appelbaum és Scott Rosenberg páros (Cowboy Bebop, Citadel) felelnek, akik producerként is részt vesznek a projektben.

Hirdetés

Mellettük még André Nemec, Jeff Pinkner, Greg Berlanti, Sarah Schechter, és Leigh London Redman dolgoznak majd vezető producerekként, Jonathan Gabay és Adrienne Erickson társproducerekként szintén besegítenek.

Egyelőre se a Netflix, se a Warner Bors. nem kommentálta a Variety jelentését, így érdemes mindent pletykaként kezelni, bár a nevek listájának köszönhetően nem légből kapott találgatásnak tűnik a dolog. James Gunn élőszereplős Scooby-Doo filmjeit a mai napig rengetegen imádják, így nem lehetetlen, hogy a Warner és Netflix kihasználják a nosztalgiában rejlő lehetőségeket.

Ti mit gondoltok? Örülnétek egy újabb élőszereplős feldolgozásnak?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)