Hirdetés

Lehet, hogy Budapesten forgatják a The Witcher sorozatot, de korai örülni

|

Egy nem megbízható forrásra hivatkozva több helyen is olvasható volt, hogy a netflixes The Witcher széria Budapesten fog készülni, amire persze van esély, de nincs semmi bizonyíték.

Hirdetés

Budapest népszerű forgatási helyszín, rengeteg film, sorozat forgott már nálunk az elmúlt években, sőt, a Netflix filmesei is jártak már itt többször: részben Magyarországon készült a Spectral film és a Marco Polo sorozat is.

Hirdetés

Nem elképzelhetetlen, hogy a The Witcher miatt érkezik egy stáb, viszont ezt egyelőre nem kezelhetjük kész tényként. Az információt egy kevésbé ismert site, a Geeks WorldWide tette közzé, ami a szintén nem túl népszerű Omega Undergroundot jelöli meg forrásként. Az Omega június végén a GWW része, egyik rovata lett. Ha egy oldal önmagára hivatkozik forrásként, pláne ha ilyen trükkösen, érdemes a leírtakat komoly fenntartásokkal kezelni. 

Emellett sem a Netflix, sem bármely más, a projekthez bárhogyan kötődő hivatalos forrás nem erősítette meg vagy cáfolta az értesülést. A sorozat jelenleg a castingnál tart, még az sem biztos, hogy kik lesznek a szereplők, és valószínűleg erről előbb döntenek, mint a forgatási helyszínről. Ettől függetlenül Magyarország erdőségei szerintünk is remekül illeszkednének a díszletbe, úgyhogy reméljük, megerősítés érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)