Hirdetés

Csak egy sorozata van az Amazonnak, amit többen láttak a Falloutnál

|

Megállíthatatlanul robog előre a Bethesda és az Interplay szerepjátékai nyomán született adaptáció.

Hirdetés

Bár az Apple TV+-tól a Disney+-on, a Maxen és a Netflixen át a SkyShowtime-ig mindegyik szolgáltató tartogatott izgalmas premiereket az év első felére, a tavaszi szezon legnagyobb szenzációját az Amazon platformja, a Prime Video szolgáltatta a streamingpiacon. Az élőszereplős Fallout sorozat hatására rengetegen tértek vissza a játékokhoz, de közben sok újonc is kedvet kapott ahhoz, hogy felfedezze a posztapokaliptikus Amerikát.

Azt azonban, hogy számokban kifejezve mekkora siker Lucy, Maximus és Cooper története, eddig legfeljebb csak sejthettük. Most viszont, hogy az Amazon közzétette az első hetek statisztikáit, már tudjuk is.

Hirdetés

A premiert követő 16 napon több mint 65 millió megtekintést regisztrált a korábbi gyakorlattól eltérően nem heti bontásban, hanem egyszerre debütált első évad. Ezzel az eredménnyel a második legnézettebb tartalomnak számít a streamingplatform történetében a 2022-es A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi mögött.

Megerősítést nyert továbbá, hogy a Falloutnak nemcsak az Egyesült Államokban élnek nagy számban rajongói (az európai játékeladások is erről árulkodtak), mivel a nézők 60 százaléka más országból érkezett. Különösen a brazilok, a britek és a franciák kattantak rá a sorozatra, amely az egyik kereskedelmi szempontból kulcsfontosságú korcsoportban, a 18-34 évesek körében még a platform abszolút rekorderét is megverte.

Ennek ismeretében aligha meglepő, hogy az Amazon nem hezitált sokáig, és rábólintott a második évadra, amelyre a legoptimistább becslések szerint is 2026-ig kell várnunk. Szerencsére akadnak más posztapokaliptikus sorozatok is, amelyekkel elüthetjük addig az időt, össze is szedtük nektek a kedvenceinket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)