Ezzel játszunk a hétvégén: Star Wars Jedi: Survivor, Fallout 4 és Sand Land

|

Messzi-messzi galaxisban, sugárfertőzött pusztaságban és ízlésesen megrajzolt homoksivatagban töltjük minden szabad óránkat.

Hirdetés

Egyáltalán nem muszáj a játékoknak vadonatújnak lenniük ahhoz, hogy magukba tudjanak szippantani bennünket. Évek, sőt évtizedek múltán is öröm elveszni bennük, csupán egy jó ok kell, hogy ismét elővegyük, vagy életünkben először nekilássunk titkaik felfedezésének. Most épp több ilyen ok is akad - adaptáció, next-gen patch, ingyenes (vagy inkább nagyon olcsó) elérhetőség egy szolgáltatáson belül -, lehet válogatni.

HP - Mivel a Fallout sorozat tökéletesen betalált nálunk, így most családi program lett a Fallout 4, és remélhetőleg a hétvégén is minél többet kalandozunk majd a pusztában, már csak azért is, mert kíváncsi vagyok a feljavított vizuális élményre.

Paca - Most, hogy bekerült a Game Passba a Star Wars Jedi: Survivor, nem tehetek mást, muszáj végigjátszanom. Nagyon szerettem az elődjét, de az előző év annyira sűrű volt, hogy ez már nem fért bele, aztán úgy voltam vele, hogy majd ha az EA berakja a szolgáltatásába, pótolom. Na, ez van most.

Hirdetés

Csirke - A Stellar Blade-et pörgetem, hogy minél előbb tudjam nektek szállítani a tesztet. Eddig abszolút kellemes meglepetés, jóval többet nyújt, mint simán csak a megkapó vizuális élmény - mármint alapvetően jól néz ki a játék, nem csak a formás domborulatokra gondolok. 

Chava - Azt hittem, hogy erős leszek, és végig tudom csinálni, amit elhatároztam, de túl nagy volt a kísértés, amit az új generációs frissítés jelentett, így most ahelyett, hogy az első részben varrnám el a szálakat úton a finálé felé, a Fallout 4-ben keresem a fiamat.

Szada - A cél most csakis a pihenés, és mivel Egerben leszek, ez finom borral kísért pihenést jelent. A játékokat most pár napig parkolópályára állítom, és az olvasásé lesz a főszerep: egyelőre még nem tudom, hogy Michael J. Fox életrajzi könyvét, Jo Nesbo Denevéremberét, a Pókember: Uralom képregényt vagy a Nyomozás az Alkonypagonyban című nyugdíjas nyomozós sztorit választom-e. Tudom, meglehetősen széles skálán mozog az ízlésem.

kristfvarg - Rengeteg pótolnivalóm van: még a Dave the Divert se sikerült elkezdenem, erre bedobták a Star Wars Jedi: Survivort az EA Play kínálatába, ami szintén régóta mozgatja a fantáziám. A sorozatos fronton ott van a Cyberpunk Edgerunners (nyilván nem sikerült befejeznem), no meg persze a Fallout, úgyhogy bőven lesz miből csemegéznem.

Hunter - Továbbra is a feje tetején áll Azeroth, szóval rengeteg tennivalóm van a World of Warcraftban. Egyelőre viszont szabira küldöm a hőseimet, mert vár rám a drága Akira Toriyama egyik utolsó munkája. Megyek felfedezni a Sand Land csodáit, és amint kiráztam a homokot a cipőmből, be is számolok majd mindenről.

Zs - Engem is csábít a Fallout 4 next gen frissítése és a Game Passben landolt Jedi Survivor, de még a felénél sem járok a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom fő kampányának, így egyelőre maradok a Switch kötelékében.

Kivi - Várhatóan a Stellar Blade fog pörögni, hatalmas lendülettel vetem bele magam EVE kalandjaiba. A demó remek ízelítőt adott, és nemcsak a látvány, hanem a hangulat és a harcrendszer is eléggé megfogott. Két boss között azért beugrok majd darálni a Modern Warfare III legkisebb térképeire is, szinte kötelező program jelleggel.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)