Hirdetés

Mától nézheted HBO Maxon az eddigi DC univerzum utolsó filmjét

|

Ha moziban kimaradt - és a statisztikák alapján nagy eséllyel kimaradt -, most lehet pótolni. Kérdés, hogy megéri-e.

Hirdetés

Legyünk őszinték: számunkra az Angel Manuel Soto által rendezett Kék Bogár nem okozott emlékezetes pillanatokat, olvasd el Csirke kolléga kritikáját a filmről, aki híresen engedékeny és jó szívű a szuperhősfilmekkel, de a DC filmes univerzum utolsó próbálkozásait már az ő gyomra sem vette be, nagyon várja már - talán mondhatom bátran, hogy az egész GS csapattal közösen - az új DC korszakot.

Ettől függetlenül nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a vélemény nem profizmus kérdése, az ízlés nem mérce, tehát simán lehet, hogy neked éppen tetszeni fog a Kék bogár. Most adhatsz neki egy esélyt az otthonod kényelmében.

Hirdetés

Mivel a magyar mozikban (is) eléggé elhasalt a Kék Bogár, így viszonylag nagy matematikai esély van rá, hogy nem láttad még, és mivel mától elérhető az HBO Max kínálatában, így - ha van aktív előfizetésed - ide kattintva máris el tudod kezdeni nézni a filmet, aztán a kommentszekcióban megírhatod nekünk saját véleményedet róla. Trilógia már biztos nem lesz belőle, de ha egy kellemes szombait popcorn élményt nyújt, már megérte.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)