Hirdetés

Trailert kapott a TV2 militarista sorozata, a S.E.R.E.G., ami a katonaságot népszerűsíti

|

Idén ősszel debütál a produkció az Elk*rtuk mögött álló Megafilm gyártásában.

Hirdetés

865 millió forintos állami támogatással, a Magyar Honvédség bevonásával valósul meg a TV2 új heti produkciója, a S.E.R.E.G. (Szolgálat, Erény, Rend, Erkölcs, Gondviselés) című minisorozat, amely mögött az Elk*rtuk forgatókönyvírója, Benda Balázs, producerei, Helmeczy Dorottya és Kálomista Gábor,  valamint stúdiója, a Megafilm állnak. A rendezői feladatokat pedig az a Dombrovszky Linda látta el, aki legutóbb katasztrofálisan sikerült A helység kalapácsa tévéfilmet hozta tető alá. 

A Megafilm információi szerint a széria valamikor 2024 utolsó negyedévében debütálhat majd, és már megkaptuk az első kedvcsinálót hozzá, amely ízelítőt ad a hangulatából, történetéből. 

Hirdetés

A hat epizódosra tervezett S.E.R.E.G. - amelynek munkálataihoz a Magyar Honvédség helyszínekkel és haditechnikai eszközökkel járult hozzá, és a produkció nem titkolt célja a sereg népszerűsítése - a TV2 közleménye szerint a műsor egy apa-fiú konfliktus és egy missziós bosszúhadjárat arról, hogyan teljesíthetünk a határainkat túllépve, kovácsolhatjuk egyetlen egységgé a csapatot és tehetünk különbséget a valódi jó és rossz között. A Megafilm látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér - nézzétek meg, hogy ez mennyire valós: 

A két főszereplő Csórics Balázs és Kamarás Iván lesznek, rajtuk kívül pedig olyan színészek fognak felbukkanni, mint Jászberényi Gábor, Orosz Ákos, Krisztik Csaba, Bán Blint vagy éppen egy másik katonai sorozatban, az Angyalbőrben című klaszikusban már szerepelt Takátsy Péter. 

Ha ez nem lenne elég az extázishoz, szintén év végén meg fog jelenni a 10,5 milliárd forintos állami támogatással készült Hunyadi-sorozat is, ugyancsak a TV2-re. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)